BRAIN TEASER QUESTIONS TO SHARPEN YOUR BRAIN AND LOGIC THINKING.

Have you tried to stimulate your brain and also a waken if it has been sleeping? These are brain teasers because they actually tease the brain , they are not every day questions but they can help you to sharpen your brain.

  1. If you were winning a race and you passed the person in 2nd place. what place would you be now?

ANSWER – SECOND PLACE

2. What can run but never walks, has a mouth but never talks, has a head but never weeps and has a bed but never sleeps?

ANSWER- RIVER

3. What is big as you are yet doesn’t weigh anything?

ANSWER-  YOUR SHADOW

4.Paul’s height is six feet , he’s an assistant at a butcher’s shop and wears size 9 shoes, what does he weigh/

ANSWER- MEAT

5.I’m where yesterday follow today and tomorrow’s in the middle . what am i?

ANSWER- DICTIONARY

6. It goes in dry , it comes out wet, the longer it is in, the stronger it get, what is it?

ANSWER- TEA BAG

7. Where do fish keep their money?

ANSWER- RIVER BANK

8. What was the president’s name in 1075?

ANSWER- THE SAME AS IT’S TODAY

9. You can hold it without using your hands or arms. What is it?

ANSWER- YOUR BREATH

10. What travels around the world but stays in one spot?

ANSWER- STAMP

11. When you have me, you feel like sharing me, but if you do share me, you don’t have me, whom am i?

ANSWER- A SECRET

12. What is the question you ask all day, get different answers for the same question and they would still be correct?

ANSWER- WHAT’S THE TIME?

Bahati Walker Icons
freelancer at Bahati Media Group
I'm a blogger, freelancer and a skeptical writer. If i'm not writing posts, i'm doing other things like watching movies, writing and reviewing books, enjoying music and movies. Hire me to write for you by emailing me editor@bahatimedia.com